KONYASPOR - ANTALYASPOR MAÇI 1-1 BİTTİ, STANOJEVIC KONUŞTU

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Konyaspor - Antalyaspor maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic açıklamalarda bulundu.

KONYASPOR - ANTALYASPOR MAÇI 1-1 BİTTİ, STANOJEVIC KONUŞTU

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında beraberlikten memnun olmadıklarını belirtti.

Stanojevic, "Tabii ki evimizdeki beraberlikten memnun değiliz. Golle buluşabildik fakat ilk yarının son dakikalarında da golü yedik.

İlk yarıda Antalya'nın top kontrolü bize kıyasla daha iyiydi. Golle buluştuktan sonra yeterince agresif değildik. İkinci yarıda değişikliklerle top ve oyun kontrolünü elimizde tutmaya çalıştık. Endri Çekici ve Emreli ile inanılmaz şanslar yakaladık. Fakat en nihayetinde sonucumuz beraberlik." ifadelerini kullandı.

"GELECEK MAÇLARA BAKACAĞIZ"

Stanojevic, taktik değişikliği yapmasıyla ilgili gelen soruya şu şekilde cevap verdi: "4-4-2 sistemiyle oynadığımızda Diouf ve Muhammet Demir gol attı. Tabi ki bu taktikle daha direkt oynamaya çalıştık. Top kontrolü ve pozisyonu açısından ikinci yarıda oyunu elimize almak istedik. Bundan dolayı da Emreli'yi oyuna aldık ve son ceza sahasına yakın bir pozisyona koyduk. Fakat rakiplerimize, kendi hazırlıklarımıza ve gelecek maçlara bakacağız."

Stanojevic, takımının taktiksel anlamda sürekli gelişme ve adaptasyon göstermeye çalıştığını belirtti. Bu anlamda, maçlara ve rakiplere göre taktik değişikliklerinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Teknik direktör, takımının her maçta en iyi performansını sergileyebilmesi için taktik ve stratejiler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.