Meram'a Yeni Aile Sağlığı Merkezi Geliyor

Meram, yeni bir sağlık yatırımına ev sahipliği yapacak. Alakova Mahallesi'nde inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi'nin protokolü, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hayırsever Mahmut Sami Özgüney tarafından imzalandı.

Meram'a Yeni Aile Sağlığı Merkezi Geliyor

Son birkaç yılda birçok sağlık yatırımıyla zenginleşen Meram, yeni bir Aile Sağlığı Merkezi'ne daha kavuşacak.

Aynel-İsmail Özgüney Aile Sağlığı Merkezi adını taşıyacak olan bu yeni sağlık tesisi için protokol, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hayırsever Mahmut Sami Özgüney tarafından imzalandı.

Bu yeni yatırım, bölgedeki sağlık hizmetlerinin daha da gelişmesine ve halkın yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayacaktır.

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM’A YERİNDE SAĞLIK HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM DAHA KAZANDIRILIYOR”

Meram Belediyesi, hayırsever Mahmut Sami Özgüney ile işbirliği yaparak, Alakova Mahallesi'nde "Meram Aynel - İsmail Özgüney Aile Sağlığı Merkezi"ni kurma protokolü imzaladı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmak için şehir merkezine gitmek zorunda kalmayacaklarını belirtti. Belediye, arsa ve altyapı hizmetlerini sağlayarak hayırseverlerin yanında olmaya devam edecektir.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KOÇ; “MERAM HER YIL YENİ SAĞLIK YATIRIMLARI KAZANIYOR”

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, "Sağlıkta Konya Modeli"nin büyüdüğünü ve Meram Aynel - İsmail Özgüney Aile Sağlığı Merkezi'nin buna güzel bir örnek olduğunu belirtti. 5 birimlik ASM, gelişmekte olan ve şehre uzak bir bölgede inşa edilecek, böylece bölge halkının ulaşımı kolaylaşacak. Hayırsever Mahmut Sami Özgüney, sağlık merkezinin Meram ve bölge halkına hayırlı olmasını dilerken, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç'a teşekkür etti. Protokol imzalandıktan sonra Meram Aynel - İsmail Özgüney Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımına başlanacak.

Meram'a Yeni Aile Sağlığı Merkezi Geliyor