KONYA'da kaza: Anne hayatını kaybetti, baba ve çocukları yaralandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, yağış nedeniyle sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil refüje çıkarak ağaca çarptı. Kazada, anne Ayşegül yaşamını yitirdi, baba Osman (33) ve çocukları Azra (10) ve Bahattin Poyraz Karakuş (4) yaralandı.

KONYA'da kaza: Anne hayatını kaybetti, baba ve çocukları yaralandı

KONYA HABER: Selçuklu ilçesinde Belh Kavşağı yakınlarında meydana gelen kaza, saat 19.00 sıralarında gerçekleşti.

Rasyonel Haber muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; Osman Karakuş (33) yönetimindeki 42 AKR 256 plakalı otomobil, iddialara göre aşırı hız ve yağış nedeniyle kontrolünü kaybederek refüjdeki ağaca çarptı.

Bu çarpışma sonucu araç içinde bulunanlar, çeşitli derecelerde yaralanırken, anne Ayşegül yaşamını yitirdi. Baba Osman ve çocukları Azra (10) ve Bahattin Poyraz Karakuş (4) ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

ANNE, KAZA YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine hızla çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda 31 yaşındaki anne Ayşegül Karakuş'un yaşamını yitirdiğini tespit etti.

BABA VE ÇOCUKLAR CİDDİ ŞEKİLDE YARALANDI

Kazada baba Osman ve çocukları Azra (10) ve Bahattin Poyraz Karakuş (4) da ciddi şekilde yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma, polis ekipleri tarafından sürdürülüyor.

KONYA'da kaza: Anne hayatını kaybetti, baba ve çocukları yaralandı