Kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu trafiğe kapattı

Niğde Haber: Niğde'de, Gaffur Aydoğan isimli vatandaş, kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu toprakla dökerek araç trafiğine kapattı. Yapılan incelemede, Aydoğan'ın arazisinin bir bölümünün yıllar önce İmar Kanunu kapsamında yola ayrıldığı tespit edildi.

Kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu trafiğe kapattı

Niğde'de, Gaffur Aydoğan isimli vatandaş, kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu toprakla dökerek araç trafiğine kapattı. Yapılan incelemede, Aydoğan'ın arazisinin bir bölümünün yıllar önce İmar Kanunu kapsamında yola ayrıldığı tespit edildi. Bu durum üzerine Gaffur Aydoğan'a para cezası kesildi ve yol yeniden ulaşıma açıldı.

Şahinali Mahallesi Yörük Sokak'ta, Gaffur Aydoğan adlı vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini iddia ettiği yolun bir kısmını kamyonla getirdiği toprakla dökerek araç trafiğine kapattı. Olay üzerine bölgeye polis ve zabıta ekipleri gönderildi. Gaffur Aydoğan, 1978'de satın aldığı araziyi bugüne kadar kullanmadığını, ancak şimdi parselleyip bina ve dükkan inşa etmeyi planladığını belirtti.

Yapılan incelemede, Aydoğan'ın arazisinin bir bölümünün yıllar önce İmar Kanunu'nun 18. maddesi kapsamında yola ayrıldığı tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, Aydoğan'a ve toprağı döken kamyon şoförüne idari para cezası uyguladı. Toprağın temizlenmesinin ardından yol, araç trafiğine yeniden açıldı.