Kadir Şeker'in kurtardığı kadının kuzenleri uyuşturucuyla yakalandı.

KONYA'da, Kadir Şeker'in, sevgilisinden dayak yerken kurtardığı, sonrasında 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanan Ayşe Dırla'nın kuzenleri Hüseyin Dırla ve kardeşi Nurcan Dırla da uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı. 4 kilo eroinle yakalanan Dırla kardeşler ile 2 kişi tutuklandı.

Kadir Şeker'in kurtardığı kadının kuzenleri uyuşturucuyla yakalandı.

KONYA HABER: Kadir Şeker'in, sevgilisinden dayak yerken kurtardığı, sonrasında 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanan Ayşe Dırla'nın kuzenleri Hüseyin Dırla ve kardeşi Nurcan Dırla da uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı. 4 kilo eroinle yakalanan Dırla kardeşler ile 2 kişi tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karatay ilçesindeki Adana Çevre Yolu Caddesi'nde sahur vakti şüpheli iki araca "Dur" ihtarında bulundu. Sürücülerin durmaması üzerine ekipler, araçları takip etti ve durdurdu. Narkotik köpekleriyle yapılan aramada, otomobillerden birinde farklı bölgelere gizlenmiş 8 parça halinde toplamda 4 kilogram eroin ele geçirildi.

Bu olayla ilgili olarak 4 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden Hüseyin Dırla ve Nurcan Dırla'nın, daha önce Kadir Şeker'in kurtardığı ve sonrasında uyuşturucu ticaretinden dolayı tutuklanan Ayşe Dırla'nın kuzenleri olduğu tespit edildi.

Şüpheliler Hüseyin ve Nurcan Dırla kardeşler ile Muhammet Yetkin ve Aysun Yetkin, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.