Karaman'da hayatını kaybeden 5 mermer işçisinin cenazesi defnedildi

Karaman'da, içinde bulundukları cipin uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamlarını yitiren mermer ocağı işçileri Üzeyir Ceylan ve Mevlüt Güven'in cenazeleri, Karaman'da toprağa verildi. Diğer işçilerden Ali Çelik'in cenazesi Ermenek'e, Harun Keş'in cenazesi Mersin'in Gülnar ilçesine, Mustafa Güler'in ise Mersin'in Toroslar Mahallesi'ne gönderildi.

Karaman'da hayatını kaybeden 5 mermer işçisinin cenazesi defnedildi

Karaman Haber: Karaman'da, içinde bulundukları cipin uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamlarını yitiren mermer ocağı işçileri Üzeyir Ceylan ve Mevlüt Güven'in cenazeleri, Karaman'da toprağa verildi. Diğer işçilerden Ali Çelik'in cenazesi Ermenek'e, Harun Keş'in cenazesi Mersin'in Gülnar ilçesine, Mustafa Güler'in ise Mersin'in Toroslar Mahallesi'ne gönderildi.

Dün saat 16.30 sıralarında Karaman'ın merkeze bağlı Aybastı köyünde meydana gelen kaza sonucu, 6 mermer ocağı işçisi içinde bulundukları 06 ADY 849 plakalı cipin 20 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu hayat mücadelesi verdi. Ali Gökmen yaralandı ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapıldıktan sonra Konya'daki Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer işçiler Ali Çelik, Harun Keş, Üzeyir Ceylan, Mevlüt Güven ve Mustafa Güler ise ne yazık ki hayatlarını kaybetti. Bu trajik olayda yaşamını yitiren işçilere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Karaman'da yaşanan elim kaza sonucu hayatını kaybeden 5 işçinin cenazeleri, yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Üzeyir Ceylan'ın cenazesi Karaman'daki Siyahser Mezarlığı'nda, Mevlüt Güven'in cenazesi ise Şehir Mezarlığı'nda defnedildi. Diğer işçilerden Ali Çelik'in cenazesi Ermenek'e, Harun Keş'in cenazesi Mersin'in Gülnar ilçesine, Mustafa Güler'in cenazesi ise Mersin'in Toroslar Mahallesi'ne gönderildi. Bu üzücü olayda yaşamını yitiren işçilere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, aracı kimin kullandığını belirlemek için çalışmalar sürüyor.