Beyşehir'de Dilencilere Yönelik Operasyon: Şehir dışı edildiler

KONYA HABER - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Ramazan ayında dilencilere yönelik artan önlemler dikkat çekiyor. Özellikle sanayi çevresinde dilenen 3 kadın tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucu, kadınların üzerinden çıkan paralara el konuldu ve şehir dışına çıkarıldılar.

Beyşehir'de Dilencilere Yönelik Operasyon: Şehir dışı edildiler

Konya Haber: Ramazan ayı boyunca dilencilere karşı alınan önlemler kapsamında, Konya'da ve özellikle Beyşehir ilçesinde denetimler sıklaştırıldı. Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına dilencilere yönelik yapılan bu çalışmalar, kamu düzeninin korunması ve dilencilikle mücadele konusunda önemli bir adım olarak görülüyor.

Denetimler Ramazan Ayı Boyunca Sürecek

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Ramazan ayının gelmesiyle artan dilenci sayısına yönelik zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine harekete geçen Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sanayi çevresinde dilenen 3 kadını tespit etti ve yakaladı.

Dilencilerin Üzerinden Çıkan Paralar ve Cezai İşlemler

Yapılan aramalar sonucu, kadınların üzerinden toplamda 730 lira para çıktı. Zabıta ekipleri, dilenerek elde edilen bu paralara el koydu ve kadınlara cezai işlem uyguladı. İşlemlerin ardından, dilenci kadınlar ilçe dışına çıkarıldı.

Beyşehir Belediyesi ve zabıta ekipleri, Ramazan ayı boyunca dilenci sayısının artması nedeniyle denetimlerini sürdürerek, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya devam edecekler.