MAKTEK KONYA Fuarı, Konya'nın endüstriyel gücünü sergiliyor

Konya makine sanayisi, 2022 yılında 789 milyon dolarlık ihracat rekoru kırdıktan sonra, bu yıl da MAKTEK KONYA Fuarı ile büyümesini sürdürecek. 11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası - Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Fuar, sektörün Anadolu bölgesindeki en büyük buluşması olarak son teknoloji ürün ve hizmetlerin sergileneceği etkili bir ticari platform olacak.

MAKTEK KONYA Fuarı, Konya'nın endüstriyel gücünü sergiliyor

Fuar, Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından, Takım Tezgâhları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) iş birliğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Ticaret Odası destekleri ile hazırlanıyor. Fuarda, sektörün lider firmaları en son teknoloji ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Dört yıl aradan sonra gerçekleşecek olan MAKTEK Konya Fuarı, sektörde büyük bir heyecanla bekleniyor.

Fuarda, katlama, düzleştirme ve yassılaştırma makinelerinden; makas tezgâhları, caka kenet makineleri ve kompresörlere kadar birçok endüstriyel ürün yer alacak. Fuar, 11-12-13 Ekim tarihlerinde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında, fuarın son günü olan 14 Ekim tarihinde ise 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.