Başkan Altay, Sanayi Esnafına Sıcak Çorba İkram Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sabah erken saatlerde sanayi esnafına ve çalışanlarına sıcak çorba ikram eden Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Altay, gençlerin toplumsal sorumluluk faaliyetlerini takdir ettiğini belirtti.

Başkan Altay, Sanayi Esnafına Sıcak Çorba İkram Etti

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çalışan Gençlik Meclisi’nin sanayi esnafına ve çalışanlarına yönelik etkinlikleri devam ediyor. Meclis üyesi gençler, Zafer Sanayii ve Anadolu Sanayii’nde yüzlerce esnaf ve çalışanla buluşarak onlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da etkinliğe katılarak meclis üyesi gençlerle ve esnafla bir araya geldi. Sanayi çalışanlarının şehir ekonomisindeki önemine vurgu yapan Başkan Altay, onların emeklerine büyük değer verdiklerini belirtti. Gençlerin toplumsal sorumlulukları üstlenmelerini teşvik etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Altay, “Büyükşehir Çalışan Gençlik Meclisimiz bu tür etkinliklerle şehirdeki dayanışmayı güçlendiriyor. Gençlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural da çalışan gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, kendilerine her zaman destek olan Başkan Altay’a teşekkür etti.

Etkinlik sonunda Başkan Altay, sanayi esnafıyla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Esnaf da Başkan Altay ve gençlere sıcak çorba ikramlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.