Ünlü milyarderden yatırımcılara tavsiye: ona yatırım yapanlar zengin olacak

ABD'li milyarder yazar Robert Kiyosaki, yatırım yapmak isteyenlere altın ve gümüş gibi değerli metallere yönelmelerini önerdi. Kiyosaki, ABD finans sisteminin çökeceğini ve bir imparatorluğun sonuna gelindiğini iddia etti.

Ünlü milyarderden yatırımcılara tavsiye:  ona yatırım yapanlar zengin olacak

 

Kiyosaki, 2023 yılında yatırım konusunda önemli tavsiyelerde bulundu. “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı olan Kiyosaki, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda, “para sistemi hileli mi?” sorusuna yanıt verdi. Kiyosaki, “Şu anda bir imparatorluğun sonundayız. Bu son, bir dönemin de sonu ve tüm imparatorluklar her zaman sona erer” dedi.

Kiyosaki, ABD’nin 1964 yılında para merkezli bir sisteme geçerek ülkenin çöküşüne giden yoldaki ilk adımı attığını savundu. Ayrıca yatırımcılara okur yazarlık konusunda uyarıda bulunan Kiyosaki, riskli durumlarla karşılaşmamak için dikkatli adımlar atılması gerektiğini söyledi.

Kiyosaki, ekonomide bir kıyametin yaşanacağını ancak bu tarihi kestiremediğini belirtti. Kiyosaki, şu dönemde ekonomik açıdan esnek olmanın önemli olduğunu vurguladı. Kiyosaki, geleneksel ekonomik tavsiyelere uyanların sıkıntılı dönemler yaşayacağını ifade ederken, borçla servet yaratmanın itici bir güç olduğunu dile getirdi.

Kiyosaki, yeni ekonomik krizlerin kapıda olduğunu ileri sürdü. Kiyosaki, Çin’deki yükselişin ABD için potansiyel bir tehlike oluşturduğunu kaydetti. Kiyosaki, yatırımcıların altın ve gümüş gibi değerli metallere öncelik vermesi gerektiğini ve bunlara yatırım yapması gerektiğini tavsiye etti. Kiyosaki, gümüşün petrolden sonra en çok kullanılan emtia olduğunu ve gelecekte değerleneceğini öngördü.