TBMM'de Fenalaşan Vekilin Durumu Kritik

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında kürsüde konuşurken fenalaştı. Bitmez, kalp masajı yapılarak hastaneye kaldırıldı. Bitmez'in durumunun kritik olduğu belirtildi.

TBMM'de Fenalaşan Vekilin Durumu Kritik

Bitmez, partisi adına söz aldığı sırada, Genel Kurul’da sözlü sataşmalar yaşandı. Konuşmasını bitirdikten sonra kürsüden ayrılmak isterken yere yığıldı. Milletvekilleri ve Meclis doktorları Bitmez’e müdahale etti. Bitmez, ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Bitmez’in şeker ve kalp rahatsızlığı olduğu öğrenildi.

 Bitmez’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, durumun ciddi olduğunu ve Allah’tan şifa dilediğini söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Bitmez’in anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına bağlandığını ve durumunun son derece kritik olduğunu bildirdi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Bitmez’in durumunun kritik olduğunu tekrarlayarak, Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı’nın yakından ilgilendiğini ifade etti. Bitmez’in ailesi ve partili arkadaşları da hastanede bekliyor. Bitmez için dua eden milletvekilleri, bir an önce sağlığına kavuşmasını umut ediyor.