Mehmet Acar AK Parti'den aday adaylığını duyurdu

Mehmet Acar, Taşkent'ten yerel seçimler için aday adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. AK Parti Taşkent'ten yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan Mehmet Acar, 'Yıllardır sizlerden gelen yoğun istek ve desteğe kayıtsız kalmayarak Taşkent Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum.' dedi. 

Mehmet Acar AK Parti'den aday adaylığını duyurdu

Mehmet Acar, AK Parti’den aday adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Acar yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi : 

“Yıllardır bu topraklarda sizlerle birlikte yaşayan, dertlerinizle dertlenen sevinçlerinizle şenlenen bir kardeşiniz olarak sizlere seslenmek istiyorum. Önce ahlak ve maneviyat ilkesine dayanarak, ülkemize hizmet etme gayesiyle, inandığım davanın her kademesinde gayretim devam etti

“1988 YILINDA REFAH PARTİSİ’NDE SİYASİ HAYATIM BAŞLADI”

1988 yılında Refah Partisi’nde başlayan siyasi hayatım, Fazilet Partisi ve akabinde AK Parti ile devam etmektedir. Bu düsturda İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği gibi birçok alanda Konya’mıza hizmet ederken doğduğum toprakları da unutmadım. Bütün ömrümü ve gençliğimi insanımızın layık olduğu gibi yaşaması amacına hizmet ederek geçirdim. Hiç durmadan, hiç yılmadan, her yerde her platformda, her aşamada çalışarak ve gayret ederek…

Mehmet Acar AK Parti'den aday adaylığını duyurdu

“ARTIK TAŞKENT İÇİN ÇALIŞMA ZAMANI”

Şimdi ise memleket sevdamı taçlandıracak çok önemli bir yola çıkıyorum. Yıllardır sizlerden gelen yoğun istek ve desteğe kayıtsız kalmayarak Taşkent Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Artık Taşkent için, Balcılar için, Afşar için, Çetmi için, Bolay, Ilıcapınar, Kecimen, Sazak, Kongul için çalışma zamanı. Artık gözbebeğimiz Taşkent için elimizi taşın altına koyma zamanı. Taşkentli her kardeşimize kucak açma ve hizmet ulaştırma zamanı.

“BÖLGE İNSANIMIZI LAYIK OLDUĞU REFAH SEVİYESİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

Değerli Hemşehrilerim; çıktığımız bu yolda destek ve güveninize layık olmak için var gücümüzle çalışacak, Taşkent’imizi yeni yatırımlarla buluşturacak, bölge insanımızın yaşam standartlarını layık oldukları seviyeye taşıyacağız. Ben değil, biz olmak için, istişare ve birlikte yönetim için geliyoruz.

“TAŞKENT’İMİZ LAYIK OLDUĞU HİZMETİ ALACAK”

İnsanımıza hizmete belediye başkanlığıyla başlayan Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız ilhamla Taşkent’imizi layık olduğu hizmete kavuşturacağız… 2024 yerel seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederek hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum.”