Marketlerden sevindirici haber geldi! Aralık ayına kadar o ürünlere zam yapılmayacak

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın Cumhuriyetin 100. yılında tüm marketlerden indirim bekliyoruz açıklamasının ardından marketlerden sevindirici haber geldi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu indirim uygulanacak ürünleri açıkladı… İşte detaylar…

Marketlerden sevindirici haber geldi! Aralık ayına kadar o ürünlere zam yapılmayacak

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın, Cumhuriyetin 100. yılında marketlere, “100. yılda büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden bekliyoruz” çağrısından sonra Türkiye Perakendeciler Federasyonundan yazılı açıklama geldi.  Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, Ticaret Bakanı Ömer Bolat2ın bu çağrısına kulak vererek yazılı bir açıklamada bulundu. 

“O ÜRÜNLERDE ARALIK AYINA KADAR ZAM YOK”

Başkan Ömer Düzgün, indirim kampanyalarına devam edeceklerini belirterek, “Ayrıca dayanıklı tüketim ürünleri, temizlik ürünleri gibi ürünlerde aralık sonuna kadar zam yapmama kararı aldık” dedi. 

“VATANDAŞLARIMIZIN BÜTÇESİNİ DESTEKLEYEN ÇALIŞAMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

Vatandaşların bütçelerini destekleyen çalışmalara devam edeceğini dile getiren Düzgün, “Bizlere zamlı ürün ve liste göndermeyin. Zor bir ekonomik süreçten geçiyoruz. Ancak tek yürek hareket edersek bu sürecin üstesinden gelebilir, enflasyonun düşüşüne katkı sunabiliriz. Tabii ki enflasyonun düşüşü sadece market raflarındaki fiyatlara bağlı değil. Gıda dışı tüm perakende sektörlerinin de buna katkı sunması gerekiyor. Yerel zincirler olarak biz üzerimize düşeni yapmaya, vatandaşlarımızın bütçesini destekleyecek çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.