Konyaspor, Ankaragücü ile yenişemedi

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 6. hafta maçında MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Yeşil beyazlılar, Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.

Konyaspor, Ankaragücü ile yenişemedi

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı (Dk. 88 Cebrail Karayel), Adil Demirbağ, Francisco Calvo, Guilherme Sitya, Soner Dikmen, Steven Nzonzi, Oğulcan Ülgün (Dk. 71 Alexandru Cicâldău), Marlos Moreno (Dk. 78 Louka Prip) ve Nelson Oliveira (Dk. 71 Emrehan Gedikli) ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Başkent ekibi 3'üncü dakikada Riad Bajic'in ayağından bulduğu gol ile öne geçti. Takımımız, 28'inci dakikada Ahmet Oğuz'un golü ile eşitliği yakaladı ve maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Karşılıklı ataklar ile geçen karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı. Beraberlik ile Ankara deplasmanından dönen Tümosan Konyaspor,  haftayı 9 puanla kapattı.

Anadolu Kartalı, Süper Lig'in 7. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına 26 Eylül Salı günü saat 18.00'de yapacağı antrenman ile başlayacak.