Konya'daki dev tesisin yapımı devam ediyor! 4 bin 110 metrekarelik alana sahip olacak

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden Karatay Kültür Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. Çok amaçlı olarak tasarlanan merkezin bölgeye önemli değer katacağını belirten Başkan Hasan Kılca 'Karatay'ımızın gelişimi için yorulmadan aşkla çalışıyoruz' dedi. 

Konya'daki dev tesisin yapımı devam ediyor! 4 bin 110 metrekarelik alana sahip olacak

Vatandaş odaklı hizmetlere imza atan Karatay Belediyesi’nin temelini attığı Karatay Kültür Merkezi’nin inşa çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

KÜLTÜR MERKEZİ ÇOK AMAÇLI SALONLARI İLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAYACAK                              
Aziziye Mahallesi’nde yapımı başlayan ve nikah, çok amaçlı salon ile sergi salonundan oluşacak Karatay Kültür Merkezi, 4 bin 110 metrekarelik inşaat alanına sahip. Söz konusu tesiste 130 kişilik ve 54 kişilik iki ayrı nikah salonu, çok amaçlı salon ve bir de sergi salonu bulunacak. 

BAŞKAN HASAN KILCA MERKEZİN İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte; nikah, çok amaçlı salon ile sergi salonundan oluşacak Karatay Kültür Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu, yapımda gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. 

MERKEZİMİZİ KISA SÜREDE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Karatay Kültür Merkezi’nin ilçeye ve vatandaşa hayırlı olmasını dileyen Başkan Hasan Kılca, ilçenin her yönden gelişimi için önemli yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini aktararak, merkezi en kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti. 

Karataylıların her anlarında yanında olduklarını belirten Hasan Kılca merkez ile ilgili şu bilgileri verdi; “Karatay Kültür Merkezimizin inşaatını inceledik. Kaba inşaatımız devam ediyor. Burası aynı zamanda kültür vadisi projesinin başlangıç noktası Mevlana Kültür merkezimizin de hemen yanı başında. Hoş Kubbe projemizin de yanında bir alan. Merkezimiz, vatandaşlarımızın mutlu günlerine ev sahipliği yapacak. Sergi salonumuzda ise sosyal ve kültürel faaliyetler icra edilecek. Nikah, çok amaçlı salon ve sergi salonundan oluşan Karatay Kültür Merkezimiz, çok amaçlı salonları ile vatandaşlarımıza uzun yıllar güzel bir hizmet verecek. Bizler, ilçemizin gelişimi için yorulmak bilmeden sürekli sahadayız ve aşkla çalışıyoruz. Bölgeye değer katacak projemizi en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Karatay Kültür Merkezimizin Karatay’ımıza ve Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”