Karatay Konukevi'ndeki Çocuklar Açık Havada Sinema Keyfi Yaptı

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kızılay Karatay Şubesi, Karatay Konukevi'nde misafir edilen çocuklara yönelik film gösterimi ve çeşitli etkinlikler düzenledi. Çocuklar, açık havada sinema izlemenin tadını çıkarırken, yüz boyama atölyesi ve ikramlar da yapıldı.

Karatay Konukevi'ndeki Çocuklar Açık Havada Sinema Keyfi Yaptı

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu, etkinliğin amacının çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Babuççu, “Şehrimizdeki çocuklar ve gençler için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Karatay Konukevi’nde misafir edilen ailelerimizin çocuklarına yönelik film etkinliği düzenledik. Film etkinliğimiz öncesinde Kızılay Karatay Şubesi ile organize ettiğimiz yüz boyama atölyesi ve çeşitli faaliyetler ile çocuklarımızı buluşturduk. Düzenlediğimiz aktivitelerle vatandaşlarımızın kısa da olsa hayata bir mola vermelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu tarz faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Kızılay Karatay Şubesi Başkanı Mehmet Özcan da etkinliğe katkı sağladıkları için mutlu olduklarını belirtti. Özcan, “Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte Karatay Konukevi’nde kalan çocuklarımız için güzel bir program hazırladık. Çocuklarımızın yüzleri gülüyor, biz de mutlu oluyoruz. Kızılay olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.