Karatay kış futbol okulları için kayıtlar başladı! Çocuklarınızın yeteneklerini keşfetmeye hazır mısınız

Konya'nın Karatay ilçesinde spor, eğitim ve gençlik alanlarında büyük bir girişim başlatıldı. Karatay Belediyesi, Türkiye'nin güçlü spor altyapısına ve ülke sporuna değer katan projelerine bir yenisini daha ekleyerek 'Karatay Kış Futbol Okulları'nı hayata geçirdi.

Karatay kış futbol okulları için kayıtlar başladı! Çocuklarınızın yeteneklerini keşfetmeye hazır mısınız

 

Bu proje kapsamında, futbola ilgisi olan çocukların kış dönemini daha verimli ve keyifli geçirme fırsatı sunuluyor. Gençlerin ve çocukların zamanlarını çok daha verimli kullanabilmeleri amacıyla başlatılan projeye kayıtlar, online olarak 28 Aralık Perşembe gününe kadar kabul edilecek. Büyük ilgi görmesi beklenen Karatay Kış Futbol Okulları eğitimleri ise 29 Aralık ile 29 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, projenin hem şehir hem de ülke için çok önemli olduğunu belirterek, “Spora, eğitime ve gençliğe büyük önem veriyoruz. Bu konuda da bugüne kadar birçok proje ürettik. Bu yüzden de Kış Futbol Okulları projesini hayata geçirdik. Hem spor yapsın hem de sosyalleşip verimli vakit geçirebilsin. Tabii bu arada da hem şehrimiz hem de ülkemiz çok daha güçlü bir spor altyapısına kavuşsun istiyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi’nin başka bir projesi de Karatay Yaz Spor Okulları’dır. Bu okullarda 11 branşta verilen eğitimler okulların kapanmasıyla birlikte başlayacak. Eğitimlere katılacak olan sporcular ise 198 kişi olacak.

Karatay Belediyesi Spor Okulları Kayıt Ekranına buradan ulaşabilirsiniz.