Karatay'da Yeni Parklar Yükseliyor

Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Hasan Kılca, yapımları devam eden parklarda incelemelerde bulunarak, 'Yeni parklarımızla, yeşil kuşaklarımızla ve yeşillendirme çalışmalarımızla ilçemizi ve mahallelerimizi daha da güzelleştiriyoruz' dedi.

Karatay'da Yeni Parklar Yükseliyor

Karatay Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek yeni yatırımlarını hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni parklar kazandırmanın yanı sıra, ilçenin pek çok yerine yeni yeşil alanlar ve yeşil kuşaklar oluşturuyor.

Başkan Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte, ilçe genelinde yapımı süren 35 yeni parkta incelemelerde bulundu. Parklarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılca, Karatay’ı daha estetik bir görünüme kavuşturmak için tüm ekipleriyle seferber olduklarını söyledi.

Başkan Kılca, “Karatay’ımızın her köşesini yeni yatırımlarımızla donatmaya devam ediyoruz. Bu yıl özellikle yeşil kuşaklar, yeşil alanlar ve mahalle parklarıyla ilgili olarak çok ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Parklarımız ilçemize sadece güzellik katmakla kalmayacak, çevreye de katkısı olacak. Dolayısıyla belediye olarak sadece bugünü değil, gelecek nesilleri de düşünerek yeşil alanlarıyla ilçemize değer katıyoruz. Park projelerimiz ilçe halkımızın bir araya gelmesine olanak tanıyan sosyal etkileşimi de güçlendirmiş oluyor. Mesai arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin daha güzel bir çehreye ve çevreye kavuşması noktasında gayret etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Karatay Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında yapımı devam eden parkların yanı sıra, yeni yatırımlarla ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Belediye, ilçeye yeni spor tesisleri, kültür merkezleri, sosyal tesisler, kütüphaneler, kreşler ve eğitim merkezleri kazandırmak için projelerini hayata geçiriyor.