Eşiyle tartışan öğretmen piknik tüpüyle cinayet işledi

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan bir İngilizce öğretmeni, eşiyle çıkan tartışmada eline geçirdiği piknik tüpüyle onu öldürdü. Katil zanlısı, jandarmayı arayarak kendini ihbar etti.

Eşiyle tartışan öğretmen piknik tüpüyle cinayet işledi

 

Olay, pazartesi günü saat 21.30 sıralarında Acıkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu Beldesi Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Teknik Meslek Lisesi’nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Öner (40), henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Ayşe Öner (39) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Öner, eline geçirdiği piknik tüpüyle eşinin başına defalarca vurdu. Ağır yaralanan ve kanlar içinde kalan Ayşe Öner hayatını kaybetti.

Jandarmayı arayarak kendini ihbar eden Mustafa Öner, eve gelen ekiplere teslim oldu. Yapılan sorgulamada suçunu itiraf eden Öner, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mustafa Öner’in neden eşini öldürdüğü henüz belirlenemedi. Ayşe Öner’in cenazesi, otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çiftin 3 çocuğunun ise yakınlarına teslim edildiği öğrenildi.


kaynak:hürriyet