Erdoğan gençlerle buluştu: 'Ekonomi oyununu da bozacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gençlerle bir araya geldi. 'Gençlik Buluşması' adlı programda konuşan Erdoğan, son yıllarda ekonomik ve sosyal alanda yaşanan sorunlara değindi. Erdoğan, 'Ekonomi ve sosyal yapımızı tahrip üzerinden yürütülen kampanyaları akamete uğratacağız. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız.' dedi.

Erdoğan gençlerle buluştu: 'Ekonomi oyununu da bozacağız'

Erdoğan, gençlere yönelik politikalarını da anlattı. Gençleri geleceği emanet edeceği yol arkadaşları olarak gördüğünü belirten Erdoğan, “Biz gençlere hiçbir zaman arka bahçemiz olarak bakmadık. Böylece kültürümüze yabancı kavramlarla gençlerimizi kuşatmaya çalışanların oyunlarını bozduk.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, muhalefet partilerinin gençlere yönelik tutumunu da eleştirdi. Gençleri tepeden bakarak yönlendirmeye çalışanların olduğunu söyleyen Erdoğan, “Biz gençlerimize hiçbir zaman böyle bir tavır sergilemedik. İçinde debelendiği dipsiz karanlığa gençleri de çekmeye çalışanlar gibi olmadık. Hayatın her alanında gençlerimize destek olmanın gayreti içinde olduk. Bunun için eğitimi önceliklerimizin en önüne aldık. Gençlerimize gidip ‘tıpış tıpış yapacaksınız’ demedik.” şeklinde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasının ardından programda gençlerin sorularını yanıtladı. Programın sonunda ise gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

kaynak:milliyet