Cihanbeyli'nin Yüzünü Değiştirecek 5 Dev Proje! Başkan Kale'den Müjdeli Haber: Tamamlanmak Üzere

Cihanbeyli Belediyesi, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracak 5 dev projede sona yaklaşıyor. Başkan Mehmet Kale, projelerin Türkiye Yüzyılı'na yakışır eserler olacağını söyledi.

Cihanbeyli'nin Yüzünü Değiştirecek 5 Dev Proje! Başkan Kale'den Müjdeli Haber: Tamamlanmak Üzere

 

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi, son yıllarda aldığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. İlçede büyük bir dönüşüme imza atan Cihanbeyli Belediyesi, yapımları devam eden 5 büyük projede sona yaklaşıyor. Projeler arasında yeni meydan, otogar, yüzme havuzu, kamyon garajı ve galericiler sitesi bulunuyor.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, projelerin ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Kale, “İlçemizde bugüne kadar eksikliği hissedilen yeni meydan projesi üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. Bu yılın sonuna kadar kalan kısmının da tamamlanması için uğraşıyoruz. Cihanbeyli, Türkiye Yüzyılı’nda yeni meydanıyla anılacak. Tamamlandığında muhteşem bir eser ortaya çıkacak” dedi.

Kale, yeni otogarın Konya-Ankara kara yolu üzerinde ilçeye yeni bir dinamizm kazandıracağını, yüzme havuzlarının gençlere spor yapma imkanı sunacağını, kamyon garajı ve galericiler sitesinin de ilçenin ekonomik hayatına önemli bir dokunuş yapacağını ifade etti. Kale, “Bizler ilçemize daha önce hayal bile edilemeyen birçok eseri kazandırdık. Vizyon projelerimizden bir tanesi de bu projemizdir. Tabii ki yapacaklarımız bitmedi. İlçemiz için yeni hayallerimiz var ve bu hayalleri de inşallah gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız ve geleceğimiz için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.