Yeniden Refah Partisi Meram Gençlik Kolları'ndan dev etkinlik! Yoğun katılım dikkat çekti

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Yeniden Refah Partisi Meram Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından PS4 Turnuvası düzenlendi.

Yeniden Refah Partisi Meram Gençlik Kolları'ndan dev etkinlik! Yoğun katılım dikkat çekti

Yeniden Refah Partisi Meram Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından PS4 Turnuvası düzenlenen ücretsiz turnuvaya büyük bir katılım sağlandı.

Gençler, turnuvada maçlarını heyecanla oynarken, etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.

Turnuvada birinci olan katılımcıya 5000 ₺, ikinciye 4000 ₺, üçüncüye 3000 ₺, ve dördüncüden onuncuya kadar olan katılımcılara ise 500 ₺ para ödülü verildi.

Meram İlçe Gençlik Kolları başkanı Samet Aslankol "Bu programı düzenleme amacımız gençlerimizi hem eğlendirmek hemde milli manevi şuuruna katkıda bulunmak için böyle bir turnuva düzenledik.
Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün'de dediği gibi umudumuz gençliktedir. Bu yüzden gençliğimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bugün cennet vatanımızda korkunç rakamlarda madde bağımlısı olan gencimiz var. Bu gerçekten bizleri çok üzmekte. Bu gençlerimize sahip çıkmak için gücümüz yettiğince elimizden geleni yapacağız. Bu bizim vatani bir borcumuzdur" ifadelerine yer verdi. 

Yeniden Refah Partisi Meram Gençlik Kolları'ndan dev etkinlik! Yoğun katılım dikkat çekti

Meram İlçe başkanı İshak Arslan "Ülkemizin teminatı olan gençlerimizin gençlik ve spor bayramını kutluyorum. Erbakan Hocamızın da söylediği gibi bir milletin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değil. İnançlı ve imanlı gençliğidir sözünü şiar edinerek bu programı düzenledik. Genç bir genel başkana sahip olan partimiz yine gençlere en önemli değeri vermeye devam edecektir. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ında dediği gibi gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışmalara devam edeceğiz." şekline konuştu.