Uyuşturucuyla mücadelede büyük başarı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Ambarlı Limanı ve Gürbulak Gümrük Kapısı'nda uyuşturucu ele geçirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bolat, gümrük muhafaza ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesinin devam ettiğini ve terör ve organize suç örgütlerine büyük bir darbe indirdiklerini söyledi.

Uyuşturucuyla mücadelede büyük başarı

 

Bolat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakanlığa bağlı gümrük muhafaza ekiplerinin, gümrük kapıları ve limanlarda uyuşturucuyla mücadelesine aralıksız devam ettiğini bildirdi. Bolat, “Gümrük muhafaza ekiplerimiz, ülkemizin güvenliği ve geleceği için gece gündüz demeden çalışıyor. Uyuşturucuyla mücadelede de büyük başarılar elde ediyorlar.” dedi.

Bolat, paylaşımında, İstanbul Ambarlı Limanı’nda 63 kilogram ağırlığında 359 bin adet captagon cinsi uyuşturucu hap, Gürbulak Gümrük Kapısı’nda da 32 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildiğini belirtti. Bolat, “Yaklaşık değeri 66 milyon lira olan yakalamalarla, gençlerimiz başta olmak üzere, kişi ve toplum sağlığını tehdit eden, uyuşturucu ticareti yapan terör ve organize suç örgütlerine büyük bir darbe indiren gümrük muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.