Son Dakika: Konya Meram'da Trafik Kazası - 1 Ölü 2 Yaralı

Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, otomobilin TIR'a çarptığı kazada büyük maddi hasar meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Son Dakika: Konya Meram'da Trafik Kazası - 1 Ölü 2 Yaralı

Kaza, saat 15.30 sıralarında Meram ilçesi Yenişehir Mahallesi Gazze Caddesi’nde meydana geldi. Celalettin İnal (34) yönetimindeki 42 BKU 01 plakalı otomobil, park halindeki 42 APE 590 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

otomobil sürücüsü Celalettin İnal'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Hayrettin İnal (42), Mehmet Ali Çetintaş (23) ve Zeynep Özdağ (6) kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan Mehmet Ali Çetintaş’ın durumunun ağır ve bilinci kapalı olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunarak kazaya dair delilleri topladı. Yaralıların sağlık durumları hakkında ise henüz net bir bilgi verilmedi. Olay yerine gelen trafik ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Bu bir son dakika haberidir. Bilgiler zaman içinde güncellenmektedir. Gelişmeler için lütfen sayfayı yenileyiniz.
Son dakika gelişmelerine anında ulaşmak için telegram kanalımıza katılabilir, olaylar hakkında yorumda bulunabilirsiniz. (Tıkla Katıl)

Rasyonel Haber (KONYA HABER)