Selçuklu'da muhtarlar, iftar programında bir araya geldi

Selçuklu Belediyesi, tüm muhtarların katılımıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi. AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer de programa katılarak, Selçuklu'da muhtarlarla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Selçuklu'da muhtarlar, iftar programında bir araya geldi

Selçuklu Belediyesi, ilçe genelindeki muhtarlarını iftar programında bir araya getirdi.

Kongre Merkezi'nde gerçekleşen "Muhtarlar Buluşması"nda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve ilçe genelindeki muhtarlar ve aileleri katıldı.

Pekyatırmacı, mahalle muhtarlarıyla birlikte hareket etmenin Selçuklu'yu daha güzel günlere taşıdığını vurguladı.

 Başkan Pekyatırmacı: “Muhtarlarımızla Selçuklu’ya hizmet yolunda birlikte çalışıyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mahalle muhtarlarının ilçenin kılcal damarları olduğunu vurguladı ve belediye olarak muhtarlarla iş birliği halinde olduklarını belirtti. Başkan Pekyatırmacı, deprem sonrasında Türk milletinin ve devletinin birlik ve beraberliğini gösterdiğine dikkat çekerek, deprem bölgesindeki çalışmalarda sivil toplum kuruluşları, gönüllüler, dernekler, vakıflar ve kurumların da önemli rol oynadığını belirtti.

Başkan Pekyatırmacı, depremzede vatandaşların konaklaması ve ihtiyaçlarının giderilmesinde sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların fedakarca yardımından dolayı teşekkür etti.

“14 Mayıs ülkemiz için çok kritik bir öneme sahip”

Başkan Pekyatırmacı, yaklaşan genel seçimin Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. "Bayramdan sonra Türkiye'nin seçimi yapılacak ve bu seçim, Türkiye'nin kaderini belirleyecek. 14 Mayıs, bizim için neredeyse bir milat haline geldi. Bizim hedefimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı en güçlü şekilde tekrar cumhurbaşkanı seçmek için el ele, gönül gönüle vermek ve onun davasının arkasında sonuna kadar durmaktır. Seçim gününe kadar üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmakla mükellefiz. Bu seçim, Türkiye'nin Türkiye yüzyılının seçimi olacak," diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, düzenlenen programın Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya neden olduğu mutluluğu ifade ederek, "Sayın belediye başkanımız, hepimize huzurunda bulunma fırsatı verdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu yolculuk, Allah'ın izniyle yokuşta kalmayacak ve Türkiye Yüzyılı tarihe damga vuracak. Başkanımıza bu gün bizi bir araya getirmesi için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki bayramın da kutlu olmasını diliyorum. Tüm katılımcılara saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

 AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer,“Selçuklu’nun çehresini sizlerin desteği ile değiştirmeyi başardık”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu'nun Türkiye'de belediye hizmetleri açısından örnek alınan ve takdir edilen bir ilçe olduğunu belirterek, "Ben uzun süre Selçuklu İlçe Teşkilatı'nda ilçe başkanlığı yaptım. Sizlerle olabildiğince bir araya gelerek, ortak noktalarımızı oluşturmaya çalıştım. Biz Selçuklu olarak büyük bir aile olup, hizmet odaklı olarak birlikte çalışıyoruz. İlçe başkanlığım döneminde siyaseti bir kenara koyarak belediye başkanımızla, hemşerilerimizle ve sizlerle nasıl daha iyi hizmet edebileceğimizi ön plana çıkardık. 2010 yılından bu yana belediye başkanlarımız Uğur İbrahim Altay ve Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Selçuklu'nun çehresini değiştirdik. Bu birliktelik ve uyum şehre hizmet olarak yansıyor ve sonuç olarak güzel hizmetler ortaya çıktı.

En büyük emeği belediye başkanlarımız, belediyemiz ve muhtarlarımıza verilmelidir, ancak bütün aile de bu hizmetlerden pay sahibidir. 13 yıl öncesine göre bugün Selçuklu çok farklı ve gurur verici hale geldi. Her yönüyle, Konya'daki en gözde belediyesi olan Selçuklu Belediyemizdir ve Selçuklu ailesidir. Ben bu yapının bir parçası olduğum için hamd ediyorum." dedi.

Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçimin arefesindeyiz

"Son 21 yıl içinde ülkemizin çevresinde pek çok yatırım yapılması nedeniyle çok değişti. Hayal edemeyeceğimiz pek çok hizmete ve güzelliğe kavuştuk. 14 Mayıs seçimi ise hem Selçuklu'nun, hem Konya'nın, hem Türkiye'nin, hem de bölgenin ve hatta dünyanın kaderini belirleyecek önemli bir seçimdir. 2023 yılında, milletimizin desteği ve teveccühü ile, Türkiye güçlü bir bölgesel güç haline gelecektir ve hep birlikte yaşayacağımız bir süreci belirleyecektir." diyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, programın sonunda tüm katılımcıların dahil olduğu bir aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Selçuklu'da muhtarlar, iftar programında bir araya geldi
Selçuklu'da muhtarlar, iftar programında bir araya geldi
Selçuklu'da muhtarlar, iftar programında bir araya geldi
Selçuklu'da muhtarlar, iftar programında bir araya geldi