KTÜN'den Girişimcilik Başarısı: RacLab Kulübü Ödüle Layık Görüldü

KTÜN RacLab Kulübü, Girişimcilik Ödülü'nü Aldı Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) RacLab Kulübü, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 'Türkiye Girişimci Buluşması ve 10. GİV Girişimcilik Ödülleri'nde Üniversite Girişimci Kulüp Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreni, Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

KTÜN'den Girişimcilik Başarısı: RacLab Kulübü Ödüle Layık Görüldü

 

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından organize edilen etkinlik, iki gün boyunca farklı alanlarda girişimcilik ile ilgili oturumlar, paneller ve sunumlar içerdi. Etkinliğin açılış programına KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik de katıldı. Rektör Çelik, KTÜN standını ziyaret ederek ödül alan öğrencilerin projeleri hakkında bilgi aldı.

Etkinliğin son gününde ise “10. GİV Girişimcilik Ödülleri” sahiplerini buldu. Üniversite Girişimci Kulüp Ödülü, KTÜN RacLab Kulübü’nün oldu. RacLab Kulübü, elektrikli araç tasarımı ve üretimi konusunda çalışmalar yapan bir kulüp olarak dikkat çekiyor. Ödülü, Takım Danışmanı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Akif Durdu ve RacLab kulübü öğrencileri birlikte aldı.