Konyaspor, Samsunspor ile ilgili paylaşım yaptı

Spor Toto 1. Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve 20 maçlık yenilmezlik serisi elde eden Samsunspor, 11 yıl sonra Süper Lig'e yükseldi. Samsunspor taraftarları, kentte büyük kutlamalar düzenledi. Konyaspor ise, Samsunspor'un Süper Lig'e yükselişini tebrik ederek 'Süper Lig'e hoş geldiniz' paylaşımında bulundu.

Konyaspor, Samsunspor ile ilgili paylaşım yaptı

Konya Spor Haber: Spor Toto 1. Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve 20 maçlık yenilmezlik serisi elde eden Samsunspor, 11 yıl sonra Süper Lig'e yükseldi.

Samsunspor taraftarları, kentte büyük kutlamalar düzenledi. Konyaspor ise, Samsunspor'un Süper Lig'e yükselişini tebrik ederek "Süper Lig'e hoş geldiniz" paylaşımında bulundu.

20 maçlık yenilmezlik serisiyle Süper Lig'e yükseldi
Spor Toto 1. Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve 20 maçlık yenilmezlik serisi elde eden Samsunspor, 32. haftada en yakın rakibi Eyüpspor'un Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olmasıyla normal sezonun bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

11 yıl sonra Kırmızı-Beyazlı takım, taraftarlarına Süper Lig sevinci yaşatarak büyük bir başarıya imza attı.

Süper Lig'de en son 2011-2012 sezonunda yer alan Karadeniz ekibi, ligi 16. sırada tamamladıktan sonra bir alt lige düştü.

Eyüpspor maçının son düdüğüyle birlikte Samsunsporlu taraftarlar, Süper Lig'e yükselmenin mutluluğunu şehrin sokaklarında tur atarak kutladılar.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen taraftarlar, yürüyüş yaparak kutlamalara devam ettiler. Çiftlik Caddesi'nde meşalelerle coşan taraftarlar, şarkılar ve marşlar eşliğinde sevinçlerini paylaştılar.

Bakan Kasapoğlu, Süper Lig'e yükselen Samsunspor'u tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Samsunspor'u tebrik etti. Kasapoğlu, tebrik mesajında, "Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Yılport Samsunspor'u kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyorum. Karadeniz temsilcisine önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele etmesinde başarılar diliyorum." dedi.

Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından Konyaspor Kulübü, resmi sosyal medya hesabından "Süper Lig'e hoş geldiniz" mesajı paylaştı.