Kadın cinayeti: Öfkeli koca, eşini bıçaklayarak öldürdü

Salihli, Manisa'da yaşanan olayda, 55 yaşındaki Alirıza Aydoğan, 3 çocuğunun annesi olan 46 yaşındaki eşi Serap Aydoğan ile yaşadığı tartışma sonucu eşini 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan şüpheli koca, mahkeme tarafından tutuklandı.

Kadın cinayeti: Öfkeli koca, eşini bıçaklayarak öldürdü

Manisa Haber: Salihli, Manisa'da yaşanan olayda, 55 yaşındaki Alirıza Aydoğan, 3 çocuğunun annesi olan 46 yaşındaki eşi Serap Aydoğan ile yaşadığı tartışma sonucu eşini 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Gözaltına alınan şüpheli koca, mahkeme tarafından tutuklandı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde gerçekleşen olay, Mersindere Mahallesi'nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberine göre; Mersindere Mahallesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Alirıza Aydoğan, henüz belirlenemeyen bir sebeple 46 yaşındaki eşi Serap Aydoğan ile sözlü tartışmaya girdi.

Tartışmanın büyümesi sonucu Alirıza Aydoğan, eşi Serap Aydoğan'ı 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildiği ihbar üzerine. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Serap Aydoğan Salihli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralanan Serap Aydoğan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Alirıza Aydoğan, olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede tutuklanan şüpheli Alirıza Aydoğan, üç çocuk babası olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay öncesi Serap Aydoğan'ın koruma tedbir kararının bulunmadığı bildirildi.