Konya Modeli Belediyecilik KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ı Etkiledi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlara katılmak üzere Konya'da bulundu. İki devlet adamı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret ederek, şehirde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Konya Modeli Belediyecilik KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ı Etkiledi

 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, bugün Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen ziyarette, Konya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konya’yı çok beğendiğini belirten Tatar, Başkan Altay’a çalışmalarında başarılar diledi. Tatar, ayrıca Büyükşehir Taş Bina’da bulunan Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni de gezerek Başkan Altay’dan bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ise bugün Başkan Altay’ı ziyaret etti. Yılmaz da ilk olarak Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni gezerek merkezle ilgili Başkan Altay’dan bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin şehirde yaptığı hizmetleri ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgi paylaşan Başkan Altay, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ı Konya’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz da Başkan Altay’ın “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’ye model olduğunu ifade etti. Konya’nın gelişimi için gösterdiği emek ve gayretlerden dolayı Başkan Altay’ı tebrik eden Yılmaz, çalışmalarında kolaylıklar diledi.