Konya Kitap Günleri 6 Ekim'de başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Konya Kitap Günleri, 6-15 Ekim tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde kitapseverleri ağırlayacak. Türkiye'nin önemli yazarları, yayıncıları ve sanatçıları ile buluşma imkanı sunacak olan etkinlikte, konferanslar, imza günleri, atölye çalışmaları ve daha birçok kültürel faaliyet gerçekleştirilecek.

Konya Kitap Günleri 6 Ekim'de başlıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kitap günlerinin Konya’nın kültür hayatına büyük katkı sağladığını belirterek, “Her yıl yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan kitap günlerimiz boyunca; çeşitli yazarlar, sanatçılar, paneller, imza günleri ve atölye çalışmaları ile kitapseverlere unutulmaz bir şölen sunacağız. Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm kitapseverleri bu kültür şölenine katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Kitap günlerinin açılışı 7 Ekim 2023 tarihinde saat 19.00’da Anadolu Oditoryum’da sevilen yazar Hayati İnanç’ın katılımı ile yapılacak. Etkinlik kapsamında 112 yazar ve 126 yayınevi okurlarıyla buluşacak. Kitap günleri 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.