Konya'da polise ateş açan uyuşturucu satıcıları yakalandı

Konya'da bir aracın polisin dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu polisle şüpheli şahıslar arasında kovalamaca yaşandı. Kaçan araçtan polis ekiplerine ateş açılması üzerine karşılık veren ekipler, aracın kaza yaparak durması üzerine şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada 9 kg. eroin maddesi ele geçirildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da polise ateş açan uyuşturucu satıcıları yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'nın Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde devriye atan ekipler bir araçtan şüphelenerek dur ihtarında bulundu. Polislerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli şahıslarla narkotik ekipleri arasında uzun süreli kovalamaca yaşandı.

POLİS ARACINA ATEŞ AÇTILAR

Aslım Caddesi'nden Sedirler kavşağına kadar diğer sürücülerinde canını hiçe sayarak ters yönden kaçan şüpheliler kendilerini takip eden polis aracına ateş açtı. Araca çok sayıda merminin isabet etmesi üzerine karşılık veren polis ekipleri aracın kaza yapması üzerine şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Araçta polis ekiplerinin verdiği karşılık sonucu hafif yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

ARAÇTAN 9 KG EROİN MADDESİ ÇIKTI

Araçta yapılan detaylı aramada 18 parça halinde 9 kilogram eroin maddesi, 1 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların hırsızlık, uyuşturucu madde ticareti, kasten yaralama, fuhuş, fuhşa teşvik ve daha birçok suçtan kaydı olan ve polis aracına ateş eden Celal Dümaner (19) 42 adet suç kaydı, Rıdvan Kılıçarslan (22) 31 adet suç kaydı, Hatice Türk (23) 20 adet suç kaydı, Aleyna Çetin (21) 6 adet  adet suç kaydı olan şahıslar olduğu bilgisi edinildi.

Celal Dümaner, Rıdvan Kılıçarslan, Aleyna Çetin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken Celal Dümaner ve Rıdvan Kılıçarslan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aleyna Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheli Hatice Türk'ün hastaneden taburcu olmasının ardından işlemlerine başlanacağı öğrenildi.

AİLENİN TAMAMI ZEHİR TACİRİ ÇIKTI

Öte yandan muhabirimizin edindiği bilgiye göre narkotik polisinin bir hafta önce yaptığı operasyonda zehir taciri Celal Dümaner’in ailesinin evi ve aracında 1 kilo 250 gram Eroin Maddesi ele geçirildi. Annesi Emine Dümaner, dayısı Volkan Doğan, yengesi Songül Doğan, kuzeni Muhammed Doğan ve ablaları Türkan Dümaner ve Sultan Ünlükiraz çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.