Konya'da dönerciye silahlı saldırı

Konya'daki bir dönerciye silahlı bir saldırı gerçekleşti. İş yeri sahibi yaralandı ve saldırgan kaçtı. Olayın nedeni ve saldırganın yakalanması için polis inceleme başlattı. Yaralı iş yeri sahibinin durumu hakkında henüz daha ayrıntılı bilgi bulunmuyor.

Konya'da dönerciye silahlı saldırı

Rasyonel Haber muhabirinin edindiği bilgiye göre, olay, Konya’nın merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesinde bulunan bir dönerci dükkanında yaşandı.

Saldırganların kaçması sonrasında polis ekipleri olay yerine intikal etti. Yaralı iş yeri sahibi ambulansla hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri, saldırganların bulunması ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili araştırma sürdürülürken, Konya merkez ve çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Konya'nın merkezindeki bir dönerci dükkanında yaşanan silahlı saldırı nedeniyle, polis ve sağlık ekipleri ihbarla olay yerine sevk edildi.

Yaralı iş yeri sahibi, adrese gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganın yakalanması için olay yerini inceleyerek çalışmalarına devam ediyor.

Rasyonel Haber (Konya Haber)