Karatay Belediye Başkanı Kılca, 23 Nisan Mesajı

Başkan Hasan Kılca, TBMM'nin 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karatay Belediye Başkanı Kılca, 23 Nisan Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kılca, Türkiye'nin tüm zorluklara rağmen istiklal ve istikbalini kurtaracağına dair sarsılmaz inançla "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarını tüm dünyaya ilan ettiği bu önemli günde, ülke genelinde coşkuyla kutlamalar yapıldığını belirtti.

Başkan Hasan Kılca'nın kutlama mesajında, 23 Nisan'ın, milletin egemenliğini tüm dünyaya duyurduğu tarihi bir gün olduğunu vurgulayarak, çocukların da bu bayramla geleceğe güvenle bakabileceklerini ifade etti. Kılca, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Başkan Hasan Kılca; “Tüm zorluklara rağmen istiklal ve istikbalini kurtaracağına dair bağrında taşıdığı sarsılmaz inançla ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ şiarının tüm dünyaya ilan edildiği gündür” dedi.  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Hasan Kılca; “Tüm zorluklara rağmen istiklal ve istikbalini kurtaracağına dair bağrında taşıdığı sarsılmaz inançla ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ şiarının tüm dünyaya ilan edildiği gündür” dedi.