Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basması sosyal medyayı salladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir ziyaret sırasında yerdeki seccadeye basması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bazı kullanıcılar, Kılıçdaroğlu'nun saygısızlık yaptığını savunurken, diğerleri kazara bir olay olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basması sosyal medyayı salladı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir ziyareti sırasında yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu.

Ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu'nun yerde serili olan seccadeye basması nedeniyle birçok kişi sosyal medya platformlarında tartışmalar başlattı.

Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerine ayakkabı ile basması bazı kullanıcılar bu olayı saygısızlık olarak yorumlarken, diğerleri ise farkında olmadan seccadeye bastığını savundu.

Konuyla ilgili olarak CHP'den açıklama geldi

Parti yetkilileri sosyal medyada yapılan yorumlara karşı Kılıçdaroğlu'nun saygısızlık yapmadığını ve kazara bir olay yaşandığını belirttiler.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın twitter'de yaptığı açıklamada; "CHP’den ‘seccade’ açıklaması: “Söz konusu fotoğraf Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile birlikte katıldığı kalabalık bir iftar buluşmasının ardından çekilmiştir. Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu olayın ardından sosyal medyada tartışmaların devam etmesi bekleniyor.