Tütün dükkanında ortaklık kavgası: Azerbaycanlı esnaf öldürüldü

Tütün dükkanında hisse devri tartışması sonucu Azerbaycanlı Şamil Xalıd, ortağı Ahmet Dikbaş tarafından öldürüldü. Xalıd, kaçıp sığındığı manavda takip edilerek vuruldu ve hayatını kaybetti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tütün dükkanında ortaklık kavgası: Azerbaycanlı esnaf öldürüldü

Ankara Yenimahalle'de, tütün dükkanında hisse devri nedeniyle çıkan tartışmada Azerbaycanlı Şamil Xalıd, ortağı Ahmet Dikbaş tarafından önce kasığından vuruldu ve ardından kaçıp manava sığındı. Dikbaş, Xalıd'ı takip ederek kalbine ateş edip öldürdü.

Demetlale Mahallesi'ndeki tütün dükkanında, ortaklar Ahmet Dikbaş ve Azerbaycanlı Şamil Xalıd arasında hisse devri yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Dikbaş, Xalıd'i kasığından vurdu. Yaralı Xalıd, bir manava sığınırken, Dikbaş 3 el daha ateş etti ve Xalıd kalbine gelen kurşunlarla yere yığıldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerine Dikbaş teslim olurken, Xalıd hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

'ÇOK ÜZÜLDÜK'

Xalıd'ın eski ortağı Mirzahan Ş., olayı duyduklarını ve üzüldüklerini belirtti. Şamil'in sevilen bir esnaf olduğunu, Ahmet Dikbaş'ın hisse devrine izin vermemesi nedeniyle tartışmanın yaşandığını ve Ahmet'in Şamil'i vurduğunu ifade etti. Şamil'in 30 yaşında olduğunu ve çocuğu olduğunu söyleyen Mirzahan, esnaflar olarak üzüldüklerini dile getirdi.

 

'4 EL SİLAH SESİ DUYDUK VE KENDİMİZİ YERE ATTIK'

Olay anında orada bulunan mahalleli Yusuf Berke Doğan, 4 el silah sesi duyduklarını ve kendilerini yere attıklarını belirtti. Çevredeki çocuklara bir şey olmamasından dolayı rahatladıklarını ifade etti. Olay yerine geldiklerinde yaralı Şamil'i gördüklerini söyleyen Doğan, Şamil'i tanıdığını ve Demetevler'de esnaf olduğunu belirtti. Şamil'in hayatını kaybettiğini öğrenince ailesine başsağlığı diledi.