Karatay'da Medya ve Filistin Davası Tartışılacak

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadim Kudüs Çalışma Grubu, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının medyadaki yansıması ve boykot konularını ele alacak bir program düzenliyor. Programın konuşmacısı Gazeteci ve Yazar Ersin Çelik olacak.

Karatay'da Medya ve Filistin Davası Tartışılacak

İsrail’in 7 Ekim’de başlattığı ve bugüne kadar devam eden katliamları, uluslararası basın ve sosyal medyada nasıl işleniyor? Medyanın Filistin davasındaki etkisi nedir? İsrail mallarına yönelik boykot eylemi ne kadar etkili? Bu soruların cevapları, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadim Kudüs Çalışma Grubu’nun düzenlediği “Medyanın Filistin Davasındaki Etkisi ve Boykot” programında aranacak.

Program, 18 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Programın konuğu, Yeni Şafak Gazetesi İnternet Yazı İşleri Müdürü ve Gazeteci-Yazar Ersin Çelik olacak. Çelik, programda; İsrail-Filistin sorununun tarihsel arka planı, Türkiye ve dünyanın bu soruna yaklaşımı, iki devletli çözümün önemi, İsrail’in son saldırıları, medyanın rolü ve boykotun etkisi gibi konuları ayrıntılı bir şekilde anlatacak.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadim Kudüs Çalışma Grubu, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve Filistin davasına destek veriyor. Grup, bu amaçla düzenlediği programlarla hem bilgilendirme hem de farkındalık yaratma çalışmaları yapıyor. “Medyanın Filistin Davasındaki Etkisi ve Boykot” programı da bu çalışmaların bir parçası olarak değerlendiriliyor. Programa katılmak isteyenler, Karatay Belediyesi’nin web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi alabilirler.