Exxen'den maç izlemek isteyenler şok oldu

Exxen platformu, dün oynanan Kopenhag-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçında yaşanan yayın kesintileri ve aksaklıklarıyla sınıfta kaldı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen, maç başlamadan önce başlayan kesintiler nedeniyle abonelerinden sosyal medyada büyük tepki aldı.

Exxen'den maç izlemek isteyenler şok oldu

 Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalma mücadelesini canlı olarak yayınlaması beklenen Exxen, daha önceki Avrupa kupası maçlarında da yaşanan yayın akışı sorunlarına bir yenisini ekledi. Kopenhag-Galatasaray maçında Exxen platformunda yaşanan aksaklıklar, futbolseverler arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Daha önceki sorunlarda maçın oynandığı esnada şifresiz olarak TV 8,5'e aktarılmasına izin verilen Exxen, dün oynanan maçta bu çözümü sunmamasıyla aboneleri üzerindeki tepkiyi artırdı. Exxen'in maç yayınlarındaki sürekli aksaklıklar ve kesintiler, sosyal medyada geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından eleştirildi. Futbolseverler, maç keyfinin bozulması nedeniyle Exxen'e olan güvenlerini sorgularken, yayın platformu bir kez daha eleştirilere maruz kaldı.