Büyükşehir Belediyesi 1.500 TL burs desteği başvuru tarihini uzattı! Burslar ne zaman ödenecek?

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde lise 12. sınıfta eğitim gören öğrencilere vereceği bin 500 TL eğitim desteği başvurularını 01 Kasım'a kadar uzattı.

Büyükşehir Belediyesi 1.500 TL burs desteği başvuru tarihini uzattı! Burslar ne zaman ödenecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 4 Ekim’de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “12. sınıf öğrencilerimize 1.500 lira eğitim desteği başvurularımız başladı. 31 ilçemizde duymayan kalmasın diye elden ele yayalım gençler.” ifadesini kullanmıştı.

ÖĞRENCİLERE BİN 500 TL YARDIM

Başkan Altay, ayrıntıları yayınladığı videoda vermiş, “Bir müjdeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum 12. sınıfta okuyan ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak için 1500 TL nakdi destekte bulunacağız. Amacımız üniversiteye giden yolda sizlere destek olmak ve moralinizi yükseltmek. Çünkü sizler gönlümüzde çok özel bir yere sahipsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizler için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” demişti.

KONYA BÜYÜKŞEHİR EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU TARİHİ UZATILDI

Konya Büyükşehir’in lise son sınıf (12. sınıf) öğrencilerine 1.500 TL eğitim yardımı desteği başvuruları sürüyor. 4 Ekim’de başlayan başvurular normalde 23 Ekim 2022 Pazar günü sona erecekti. Büyükşehir Belediyesi’nin sitesinde görülen duyuruya göre başvurular 01 Kasım’a kadar uzatıldı.

2022 KONYA BÜYÜKŞEHİR EĞİTİM DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Başkan Altay, daha önce ödemelerin başvurular sona erdikten hemen sonra yapılmaya başlanacağını açıklamıştı. 

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN!