Ahmet Davutoğlu Konya'ya geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Konya'da iki gün sürecek programlara katılacak.

Ahmet Davutoğlu Konya'ya geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve müstakbel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Konya'da iki gün sürecek çeşitli programlara katılacak.

Davutoğlu, bu süre zarfında basın mensupları ile de bir araya gelecek.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Vekili Ahmet Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Cuma ve Cumartesi günleri Konya'da olacak olan Genel Başkanımız, Karapınar ve Ereğli ilçelerinde halk buluşmaları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Ereğli'de, Millet İttifakı ortağımız Saadet Partisi'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapacak."

Cumartesi günü Konya'da görev yapan basın mensupları ile seçim sürecini değerlendirecek bir basın buluşması düzenleyecek olan Davutoğlu, aynı gün Akşehir ilçesinde halk buluşmasına katılarak esnaf ziyaretleri yapacak ve ardından Konya'dan ayrılacak.

Ahmet Arslan, "Konya'nın evladı Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, ülke yönetiminde yeniden görev alacak ve şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye kaldığı yerden devam edecek" dedi.

Davutoğlu'nun Konya ziyareti ve seçim çalışmaları, yerel halkın ve basın mensuplarının ilgi odağı olacak.