Yolcu Otobüsü, Yol Temizleme Aracına Arkadan Çarptı: 1 Ölü, 15 Yaralı

Konya'nın Seydişehir İlçesinde Meydana Gelen Kaza Sonucunda Otobüs Şoförü Hayatını Kaybetti, 15 Kişi Yaralandı

Yolcu Otobüsü, Yol Temizleme Aracına Arkadan Çarptı: 1 Ölü, 15 Yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir yolcu otobüsünün Karayolları'na ait yol temizleme aracına arkadan çarpması sonucu otobüs şoförü hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Seydişehir - Antalya kara yolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Trabzon'dan Antalya'ya seyahat eden Halil İbrahim Çizmeci'nin kullandığı 61 ABT768 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyreden Karayolları'na ait Ahmet Ecevit yönetimindeki 06 DOA 809 plakalı yol temizleme aracına arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yol temizleme aracı devrildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 15 KİŞİ YARALANDI

Kaza haberini alan polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada otobüs şoförü Halil İbrahim Çizmeci hayatını kaybederken, yolcu otobüsünde bulunan 13 kişi ile temizleme aracı şoförü Ahmet Ecevit ve yanındaki mesai arkadaşı olmak üzere toplamda 15 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüs şoförlerinin Konya'daki bir molada değişim yaptığı ve Halil İbrahim Çizmeci'nin direksiyon başına geçtiği belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kazanın neden meydana geldiğini ve sorumluları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.