Yazır Kapalı Pazarı dualarla açıldı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda modern ve yeni kapalı pazarları mahalleye kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Yazır Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Yazır Kapalı Pazarının resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Yazır Kapalı Pazarı dualarla açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Pekyatırmacı, "Bölgemizin böyle modern bir kapalı pazar alanına ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı kısa sürede çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ancak müteahhit kaynaklı yaşanan sorunlardan dolayı bir müddet gecikme oldu. Ben tüm pazar esnafımıza ve mahalle halkımıza gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum." dedi.

Pazar yerimizin belediyemize toplam maliyeti ise 20 milyon 426 bin Türk lirası oldu.

Yazır Kapalı Pazar Yerimizin başta esnafımız ve bölge halkımız olmak üzere Selçuklu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm esnafımıza hayırlı, bereketli, bol kazançlar diliyorum. Diğer taraftan Sancak Mahallemize kazandırdığımız kapalı pazar yerimizde de çalışmalarımızı tamamladık. Kısa bir süre sonra inşallah buranın da açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Yazır Kapalı Pazarının açılışı protokol üyeleri tarafından dua ve kurdele kesimiyle gerçekleştirildi. Heyet pazar alanını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Pekyatırmacı pazar esnafından alışveriş de yaptı.