Ali Yıldız

Konyalı erkekler artık daha bakımlı

Ali Yıldız

Son yıllarda erkeklere özel spor salonları ve erkek güzellik salonlarının çoğalmasıyla birlikte konyalı erkekler kendilerinin kişisel bakımlarını daha bir özen gösterdikleri ve de hem güzellik salonlarının doluluk oranları, hem de spor salonunanın doluluk oranları ve araştırmacıların yapmış olduğu araştırmalar sonucunda ortaya Konyalı erkeklerin daha bakımlı olduğunu çıkarmıştır.

Son üç yıl içerisinde güzellik salonlarına erkeklerin ayırdığı bütçeler hayli fazladır. Artık Konyalı erkeklerde “Goca Gonyalı” havasından çıkıp daha metroseksüel ve daha sportif vücutlara sahip olmaya başladılar.

Bunların en büyük gelişiminde tabii ki yeni açılan güzellik salonları ve lüks erkek kuaför salonları çok çok öneme sahiptir. Zaman içerisinde görüyoruz ki erkek güzelliğini kozmetik firmaları çok fazla yatırım yapmaya başlamıştır. Gelişen teknolojiyle birlikte saç ekimi ve protez saç ile artık saçı olmayan erkek oranında da %20’lere varan bir azalma gözlemlenmiştir.

Önümüzde ki günlerde bu rakamın daha da artacağını göreceğiz…

Çünkü Konya artık tabularını yıktı eskiden bir Konyalı erkek manikür pedikür yaptırmaya çekinirken şimdi daha rahat, çok daha profesyonel bir şekilde manikür ve pedikürünü yaptırıyor ve de bu oran hızla artmaya devam ediyor. Daha bakımlı günlerde görüşmek üzere kendinize iyi bakın…

Yazarın Diğer Yazıları