Uche ve Soner, etliekmeğe imza attı

Konyaspor'da forvet Uche Ikpeazu ve orta saha oyuncusu Soner Dikmen imza gününde taraftarlar ile bir araya geldi. Uche ve Soner, etliekmeğe imza attı.

Uche ve Soner, etliekmeğe imza attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da imza günü düzenlendi. Stadyum altında bulunan Konyaspor mağazasında düzenlenen etkinlikte Ugandalı forvet Uche Ikpeazu ve deneyimli orta saha oyuncusu Soner Dikmen taraftarlarla buluştu. Konyasporlu taraftarlar, lisanslı ürünlerini Uche ve Soner’e imzalatıp, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 14 numaralı formayı terleten Soner Dikmen ise, imza için gelen 14. kişiye formasını hediye etti.

ETLİEKMEĞE İMZA ATTILAR

Yaptıkları çılgın etkinliklerle adını duyuran trafikkonya ekibi yine ilginç bir teklifle geldi. Trafikkonya ekibi, Dikmen ve Ikpeazu’nın önüne forma değil Etliekmek getirdi, karton kutudaki etliekmeğe imza atan futbolcuların eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Soner Dikmen: “Güzel bir galibiyet alıp taraftarlara hediye etmek istiyoruz”

Soner Dikmen, böyle bir organizasyonun taraftarlarla buluşma açısından güzel olduğunu ve yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirtti. Son Gaziantep FK maçında futbolun gereğini, gerekliliklerini yerine getirmeye çalıştık ama bir tek golü bulamadık. Bunu bir kaza olarak görüyoruz. Adana Demirspor ligin güçlü takımlarından biri. Adana’da en iyi mücadeleyi verip, kazanmak istiyoruz. ” dedi.

Uche Ikpeazu: “Taraftar desteğine olan borcumu performansımla ödemek istiyorum”

Uche Ikpeazu da, taraftarlarla buluştuğu için çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, “Değerli taraftarlarımız formalarını imzalatmaya geldi. Bunu görmek gerçekten beni çok mutlu etti, çok heyecanlandırdı. Bunun karşılığında bana düşen de iyi performans sergileyip, gollerle birlikte takımın başarısına katkıda bulunmak. Taraftarın sosyal medyada benimle ilgili yaptığı paylaşımlardan dolayı gurur duyuyorum. Maalesef hepsini takip edemiyorum ama özellikle saha içinde onların bana vermiş olduğu desteği gördükçe çok mutlu oluyorum. ” ifadelerini kullandı. İmza gününe gelen taraftarlardan Kadir Berkay Akkuş, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. 2 değerli futbolcumuzla görüşme ve konuşma fırsatım oldu. Forma imzalattım, çok mutluyum. Konyaspor ligde çok başarılı gidiyor. Umarım bu başarısını sürdürür. Her zaman takımımın arkasındayım. İyi ki Konyasporluyum” şeklinde konuştu. Niyazi Hayta ise, “Heyecanlı hissediyoruz. Futbolcuları yakından görmek için geldik. Özellikle çocuklarım istedi. Vakit bulduk ve geldik” diye konuştu