Türkiye erken seçime mi gidiyor? Cumhurbaşkanı seçimle ilgili soruyu yalanlamadı!

2022'nin son çeyreğinde seçim konusu siyasi gündemin en önemli maddesi haline geldi. Cumhurbaşkanı'na parti grup toplantısı sonrasında seçimle ilgili soru soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhabirin kendisine sorduğu 'seçim' sorusunu yalanlamadı.

Türkiye erken seçime mi gidiyor? Cumhurbaşkanı seçimle ilgili soruyu yalanlamadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir muhabirin kendisine seçimin erken yapılacağı ve bu tarihin 14 Mayıs olduğu iddia ediliyor sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, “karıştırma şimdi.” Demekle yetindi.

ERKEN SEÇİME Mİ GİDİLİYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önceki açıklamalarda seçimlerin sürekli 2023 yılının Haziran ayında yapılacağını vurguluyordu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın soruyu bu şekilde yanıtlaması ‘’Türkiye erken seçime mi gidiyor’’ sorularının sorulmasına neden oldu.

MUHALEFETTE AYNI TARİHİ İŞARET ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da geçtiğimiz hafta ‘’Seçimler mayıs ayında olabilir’’ açıklamasında bulunmuştu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’da daha önceki konuşmasında ‘’14 Mayıs mantıklı bir tarih gibi geliyor’’ açıklamasında bulundu.