TOKİ Konya'da 81 iş yerinin satışı için ilana çıktı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Konya'da, 81 iş yerini satışa çıkardı.

TOKİ Konya'da 81 iş yerinin satışı için ilana çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOKİ, Konya’da 81 iş yerini satışa çıkaracağını duyurdu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 28 ilde 325 iş yerini 23-24 Kasım tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.

TOKİ tarafından 23 Kasım Çarşamba günü saat 10.30'da 176 iş yeri için, 24 Kasım Perşembe günü saat 10.30'da ise 149 iş yeri için müzayede yapılacak.

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak, internetten de teklif verilebilecek.

Alıcılar iş yerlerine yüzde 30 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek. 23 Kasım Çarşamba günü Aydın, Burdur, Bursa, Düzce, İstanbul, İzmir, Konya ve Tekirdağ illerinde satışa sunulan iş yerleri için müzayede yapılacak.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ’nin Konya’da satışa çıkardığı iş yeri sayısı 81. Selçuklu ve Meram ilçelerinde bulunan iş yerlerinin başlangıç fiyatları 300 bin ile 500 bin lira arasında değişiyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!