Sevgilisiyle yaşadığı evde tabancayla vurulan Ayşenur öldü

KONYA'nın Meram ilçesinde sevgilisi Ali Erensoy (51) ile birlikte yaşadığı evde tabancayla vurulan Ayşenur Böcü (26), yaşamını yitirdi. İhbarı yapan Erensoy gözaltına alındı.

Sevgilisiyle yaşadığı evde tabancayla vurulan Ayşenur öldü

Konya'nın Meram ilçesinde, Ayşenur Böcü (26) sevgilisi Ali Erensoy (51) ile yaşadığı evde tabancayla vurularak yaşamını yitirdi. İhbarı yapan Erensoy gözaltına alındı. İlginç bir şekilde, Böcü iki yıl önce Erensoy'un kızını vurmuş, Erensoy ise azmettirici olarak tutuklanmıştı.

Olay, Karahüyük Mahallesi'ndeki evde meydana geldi. Erensoy, 112'yi arayarak Böcü'nün yaralı olduğunu söyledi. Sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Böcü kurtarılamadı ve İsmil Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi. Erensoy, ifadesinde olayı inkâr etti ve polisteki işlemleri devam ediyor.

2 YIL ÖNCE SEVGİLİSİNİN KIZINI VURMUŞTU

Ayşenur Böcü, 30 Ekim 2021'de sevgilisi Ali Erensoy'un kızı M.E.'yi bir kafede tabanca ile yaralayıp, kaçmıştı. M.E.’nin annesi R.H.'nin şikayeti sonrası 36 suçtan kaydı bulunan Ali Erensoy ile 15 suçtan kaydı olan Ayşenur Böcü, gözaltına alınmıştı. Böcü, saldırının azmettiricisi olarak M.E.'nin babası Ali Erensoy'u göstermişti. Ali Erensoy, ifadesinde, "Boşandığım eşime gözdağı vermek için yaptırdım" demişti. Soruşturma sürecinde Erensoy ile kendisine yardım eden Hüseyin Çekiç tutuklanmış, Ayşenur Böcü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Dava sürecinde ise tutuklu 2 sanık, tahliye edilmişti.