Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Gençlerle Bir Araya Geldi

Başkan Pekyatırmacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ile birlikte Bosna Hersek Mahallesi'nde gençlerle buluştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Gençlerle Bir Araya Geldi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, gençleri desteklemeye devam ediyor.

Bosna Hersek Mahallesi'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Pekyatırmacı'ya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı, gençlerin istek ve beklentilerini dinledi ve onlara güvendiklerini dile getirdi. Başkan Pekyatırmacı ve gençler, Türkiye'nin elektrikli ilk yerli otomobili TOGG hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Pekyatırmacı, gençlerin büyük ve güçlü Türkiye hedefine katkıda bulunmalarına inandığını belirterek, "Bizler gençlerimize güveniyoruz. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti her zaman gençlerin yanında onların hizmetinde" dedi.

Başkan, gençlerin 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye güçlü destek vererek kazanımları daha da ileriye taşıyacağına inandığını belirtti.