Selçuk Üniversitesi bilim insanlarını bir araya getirdi

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Brawijaya International Conference on Economics, Business & Finance (BICEBF) 2023 adlı konferans düzenlendi. 7 farklı ülkeden bilim insanının katıldığı konferansta 27 bilimsel makale sunulacak. 

Selçuk Üniversitesi bilim insanlarını bir araya getirdi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Brawijaya International Conference on Economics, Business & Finance (BICEBF) 2023 adlı konferans, Selçuk Üniversitesi Müze Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Konferansın açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Şahin, “Selçuk Üniversitesi her zaman çalıştay, sempozyum ve kongre gibi bilimsel etkinliklerle yaşam boyu eğitimi destekledi ve desteklemeye devam ediyor. ‘Uluslararası Üniversite’ kimliğimizi de pekiştirmek adına Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy önderliğinde uluslararası alanda bilim, sağlık, teknoloji, spor ve sosyal alanlarda hızlı bir başarı grafiği yakalamış durumdayız. Bu durumu daha da ileriye taşımak adına bugün Endonezya’dan 3 üniversite ile Üniversitemiz arasında iş birliği protokolü imzalanacak. Bu protokollerin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi. 

Selçuk Üniversitesi bilim insanlarını bir araya getirdi

Ekonomi, işletme ve finans alanlarında çalışmalar yürüten bilim insanlarını bir araya getiren konferans, bilgi alışverişi ve disiplinler arası iş birliğini geliştirmeye yönelik ortak kararlılığın bir örneği olarak kabul ediliyor. Sunulan bildiriler, yapılan tartışmalar ve kurulan bağlantılar olumlu değişime de ilham verecek. 7 farklı ülkeden 50 yabancı katılımcının yer aldığı konferansta 27 bilimsel makale sunulacak. Konferans kapsamında katılımcılar 20 Ekim’de Konya’nın tarihi ve kültürel mekanlarını da görebilecek.