Samsunspor ve Konyaspor arasındaki heyecan: Trendyol Süper Lig maçı 21 Aralık'ta! İşte kadrolar ve maç detayları

Samsunspor, Süper Lig'in 17. haftasında evinde Konyaspor'u konuk edecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Her iki takım da ligde 14 puanla 16. ve 17. sırada yer alıyor ve küme hattından kurtulmak için mücadele ediyor.

Samsunspor ve Konyaspor arasındaki heyecan: Trendyol Süper Lig maçı 21 Aralık'ta! İşte kadrolar ve maç detayları

 

Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında, Samsunspor ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Konyaspor, deplasmandaki son beş maçında galibiyet elde edememiş olsa da, rakibi Samsunspor'a karşı son 10 karşılaşmada 5 galibiyet elde etti. Bu mücadelelerden 4'ü berabere tamamlanırken, 1 maç ise Samsunspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Her iki takım da ligde 14 puanla aynı puana sahip. Samsunspor - Konyaspor maçı 21 Aralık Perşembe günü saat 17.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor, Konyaspor'u ağırladığı son 14 resmi maçın sadece birini kaybederek (7 galibiyet, 6 beraberlik - hükmen sonuçlar hariç), tek mağlubiyetini Nisan 2004'te Süper Lig'de yaşamıştır (2-3). Samsun'daki son beş karşılaşmanın dördü berabere tamamlanmış, bu beraberliklerin üçü ise karşılıklı gollerle sonuçlanmıştır. Konyaspor ise Samsunspor'a karşı oynadığı son yedi Süper Lig maçını kaybetmemiş (4 galibiyet, 3 beraberlik) ve lig tarihinde sadece dört rakibi karşısında daha uzun seriler yakalamıştır (12 vs Kasımpaşa, 11 vs Antalyaspor, 8 vs Kayserispor & Çaykur Rizespor).

Samsunspor - Konyaspor maçının detayları şöyle:

  • Tarih: 21 Aralık Perşembe
  • Saat: 17:00
  • Yer: Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu
  • Hakem: Murat Erdoğan
  • Yayın: beIN SPORTS 2

Samsunspor - Konyaspor maçının muhtemel kadroları şöyle:

SAMSUNSPOR KONYASPOR
Okan Kocuk Paul Bernardoni
Alim Öztürk Adil Demirbağ
Soner Gönül Guilherme
Lubo Satka Francisco Calvo
Olivier Ntcham Ahmet Oğuz
Emre Kılınç Soner Dikmen
Flavien Tait Alexandru Cicaldau
Carlo Holse Oğulcan Ülgün
Mickael Tirpan Robert Muric
Taylan Antalyalı Marlos Moreno

Samsunspor - Konyaspor maçının öncesi öne çıkan notlar şöyle:

  • Bugüne kadar Konyaspor’u konuk ettiği son 14 resmi maçın sadece birini kaybeden Samsunspor (7G 6B; hükmen sonuçlar hariç), tek mağlubiyetini Nisan 2004’te Süper Lig’de yaşadı (2-3).
  • Tarafların Samsun’daki son beş karşılaşmasının dördü eşitlikle sonuçlanırken, bu beraberliklerin üçü karşılıklı gollere sahne oldu.
  • Samsunspor’a rakip olduğu son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Konyaspor (4G 3B), lig tarihinde sadece dört rakibi karşısında daha uzun seriler yakaladı (12 vs Kasımpaşa, 11 vs Antalyaspor, 8 vs Kayserispor & Çaykur Rizespor).