Özel'in Manisa ziyareti: 'Çok çalıştı, olacak belliydi'

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, kurultayın ardından ilk ziyaretini memleketi Manisa'ya yaptı. Özel'i, İzmir'den karayolu ile geldiği kentte, annesi Şükran Özel, babası Talat Özel ve çok sayıda partili coşkuyla karşıladı.

Özel'in Manisa ziyareti: 'Çok çalıştı, olacak belliydi'

 

Özel çifti, oğullarının genel başkanlığı için “Çok çalıştı, olacak belliydi” dedi. Anne Şükran Özel, “Gerçekten gece gündüz demedi çok çalıştı. Çok çalışmasının hediyesi aldı. Kendisi çok azimli bir insan. Azminin zaferini yaşadı. Emeklerinin karşılığını aldı. Kendisiyle büyük gurur duyduk. İnanıyorum ki daha büyük başarılara imza atacak. Manisa’nın da büyük gurur oldu” diye konuştu.

Baba Talat Özel ise, “Gerçekten büyük bir gurur duyduk. Heyecanımızı anlatmamız mümkün değil. Kurultay gecesi televizyonun başından ayrılmadık. Heyecanla oğlumuzun genel başkan olarak açıklanmasını bekledik. Beklediğimiz büyük mutluluğu yaşadık” ifadelerini kullandı.

Özel, Manisa’daki programı öncesi İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na indi. Burada Özel’i, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP il teşkilatı ve ilçe belediye başkanları karşıladı. Yoğun ilgi gören Özel, kalabalığın arasında ilerlemekte güçlük çekti. Davul, zurna eşliğinde meşalelerin yakıldığı karşılama programı sonrası Özel, İzmir’den karayolu ile memleketi Manisa’ya geçti.

kaynak:sözcü